A.k.a “Miss Hello” og en bøn for de ufødte

De sidste par dage har vi tilbragt på børnehjemmet, og det er virkelig en fornøjelse. Der er tvangs-middagslur og tvangs-lækker mad, da børnene synes, vi er lidt for høflige og tilbageholdende og derfor må dirigere os rundt og fylde op på vores tallerkener. De er enormt gavmilde på børnehjemmet og byder os på at spise med til ethvert måltid – vi hjælper så meget, vi må, ved at skrælle mangoer, lave mad og dække borde.

Vi er nu kendt som Miss Hello 1 og Miss Hello 2, da vi hilser lige lovlig meget og selvfølgelig reagerer på ”hello”. De klæber, kravler og kysser os og er i øvrigt verdensmestre til at lave franske fletninger. Man kan bogstaveligt talt ikke sidde på gulvet mere end 5 minutter, før man har den vildeste hair-do!

man skal lave peacetegn for at kunne tage et pænt billede.
Man skal lave peacetegn for at kunne tage et pænt billede.

De er i øvrigt rigtig glade for at tage selfies, hvilket billederne illustrerer! De har lært os, at man skal lave peacetegn for at kunne tage et pænt billede. Ingrid prøvede lige at lære et par stykker, at det også kan se sejt ud at række tunge af kameraet.

Det kan se sejt ud at række tunge af kameraet.
Det kan se sejt ud at række tunge af kameraet.

Vi lavede en lille casting, hvor alle børnene kom på kamera, og det havde de det rigtig sjovt med. Selvom det er rigtig sjovt at hoppe, danse og lege med børnene hele dagen, glæder vi os også til at filme dem gøre deres ting i løbet af de næste par dage.

Søndag var vi med børnene i kirke, hvor vi dog ikke kunne filme indenfor under gudstjenesten. Første søndag i måneden holder børnene bedeceremoni med Phúc på børnehjemmet, hvor også få andre af deres katolske venner deltager – de beder sammen for de ufødte børn ved at læse op fra biblen og synge sange. Vi fik heldigvis filmet de katolske hymner og det lille alter under blinkende lyskæder og fluorescerende lys.

I de næste dage håber vi på at arbejde på forskellige interviews, både med naboer, børn og selvfølgelig Phúc.

Kærlig hilsen
Anna & Ingrid (the Miss Hello’s)

Skriv en kommentar

*