Afgang om 3… 2… 1…

Der er under en måned til vi d. 17 juni kl. 14.55 letter fra Kastrup og sætter kurs mod Phnom Pehn i Cambodja. Når vi er landet, skal vi dybt ind i junglen, ind og møde Kreung-stammen, det er her vores historie er!

Bølgerne går sommetider højt under forberedelserne, men vi mener nu nok, at vi efterhånden har situationen nogenlunde under kontrol. Vi har nu brugt utallige eftermiddage på at organisere, systematisere og telefonere. Pernille har en stor kærlighed til lister – en disciplin Marie, efter lidt skepsis, nu også har taget til sig. Tjeklister, to-do lister, pakkelister, ringelister… lister, lister, lister.

Der er både alle de praktiske forberedelser at kaste sig over, men måske endnu vigtigere skal vi have vores histories forløb på plads. Det er egentlig lidt underligt at skulle lave et manuskript, når vi endnu ved meget lidt om virkeligheden hos Kreung-stammen. De fleste scener (hvis ikke alle) må nok forkastes når vi står i den fugtige jungle. Men vi er ret overbeviste om, at det redder vore små røve at have et udgangspunkt, når varmen begynder at stige os til hovedet.

Vi har været heldige at få uventet hjælp fra uventede kanter. Hjælpen fandtes i Aalborg, og efter et par timer i bus 888 mødtes vi med Signe Leth for små to uger siden. Signe er etnolog, og har boet fire år side om side med Kreung-stammen, som nok den eneste i vores lille andedam? Alt hvad der kommer ud af hendes mund noterer vi os flittigt! Nå ja, hun har også et par kontakter, der er guld værd for os.

Om et par vacciner, lidt eksamensstress, 146 e-mails, en smule panik og lidt pakkeri burde vi være klar til at sige: “afgang om 3…2…1…NU!!!”

Vi har lige lidt mere at sige, vi skylder nemlig et par sponsorerer en stor tak. TAK til Osprey, Acer, Click.dk og Ecco! Det er fantastisk, at de vil støtte os, og vi kommer til at sende dem mange varme tanker, når vi står i junglen.

 

Slagmarken efter vores første møde med Signe Leth i Aalborg.

Skriv en kommentar

*