Hold 7

Sofie Wolstrup & Laura Plummer

Om os

Laura har altid vidst, at hun ville lave film. I 2008 startede hun på filmskolen Station Next, og blev senere optaget på European Film College. Laura arbejder i filmbranchen, hvor hun arbejder i produktionen på danske spille, kort-og reklamefilm. Laura har desuden stor kærlighed for stop-motion animation.

Sofie gik på European Film College i 2014, og arbejder i dag med manuskriptudvikling og postproduktion. Sofie interesserer sig for at fortælle historier og håndværket bag, hvorfor hun også studerer Dansk ved Københavns Universitet. Vi mødte hinanden på European Film College, og har siden da lavet adskillige fiktions-og dokumentarfilm sammen.

Om filmen

Dokumentaren finder sted i den klasseopdelte by Essaouira i Marokko. Vi møder den 14-årige pige Inès, som i en ung alder mister sine forældre og anbringes på et børnehjem. I Essaouira findes der en danseskole, som underviser piger i dans, uanset deres sociale klasse. Her bliver Inès optaget, og hun udmærker sig særligt overfor hendes undervisere. Inès danser sig til tops og får hovedrollen i den hidtil største forestilling, som arrangeres i samarbejde med musikkonservatoriet. Vi vil følge Inès’ forberedelser op til forestillingen, mens hun sideløbende fortæller om sin kamp om at bryde ud af sin sociale arv.

Hold 7: Sofie Wolstrup & Laura Plummer
Hold 7: Sofie Wolstrup & Laura Plummer

Skriv en kommentar

*