Hold 9

Jeppe Dall Gregersen & Mathias Dolmer Rasmussen

Om os

Jeppe hiver skitsebogen ned øverst fra bogreolen og Mathias sætter en tyk streg gennem overskriften “sideprojektet”. Den nye overskrift er Zeit Zeitoun og er den foreløblige titel på vores danida-film – der nu har fået status af hovedprojekt.

Siden vi mødtes på antropologistudiet har vi arbejdet sammen om et utal af projekter: feltarbejder, kortfilm og kanoture. Vi har blandt andet lavet en kort dokumentarfilm om ekstreme snescooterkørere i Sisimiut, Grønland og udvikler i øjeblikket på en dokumentarfilm om asatroende i Danmark, som foreløbigt er sat på pause. Det er sket mange gange at timerne er blevet sene på Schleppegrellsgade når vi er i tænkeboksen og i det hele taget arbejder vi bedst i ånden fra fransk akademia og film noir.

Om filmen

Vores film fortæller historien om kvindelige syriske flygtninge, der starter et køkken i Cairo. Ved at tilberede syrisk mad forbedrer kvinderne deres svære situation, og samtidigt forener maden dem om en fælles identitet og erindring om livet i Syrien – et fællesskab der går på tværs af krigens skel. Vi vil benytte den syriske mad som en gennemgående metafor og håber på at lave en overraskende fortælling om flygtninge, der finder muligheder og håb i en ny tilværelse.

Hold 9: Jeppe Dall Gregersen & Mathias Dolmer Rasmussen
Hold 9: Jeppe Dall Gregersen & Mathias Dolmer Rasmussen

Skriv en kommentar

*