En uge til afgang

Så er der efterhånden kun en uge til, vi også drager afsted. På tirsdag kl. 12.55 letter vi fra Kastrup og sætter kursen mod Ho Chi Minh City.

Der er kommet styr på visum, vaccinationer (med det lille øf, at vi ikke var ude i tide, så vi nu kun er halvt beskyttede mod Japansk Hjernebetændelse, som overføres af myg, der florerer en del i Vietnam; specielt i regntiden og specielt i Mekong deltaet, hvor vi skal være, og som lige har dræbt et par stykker. Men så har vi til gengæld investeret i en masse myggebeskyttelse, så mon ikke det går…), malariamedicin, vigtige papirer fra Aase og alle mulige andre praktiske ting; herunder indkøb af diverse rejsegadgets.

Ditte har været så snedig at skrive rundt til forskellige selskaber for at høre, om der ikke var nogen, der kunne have lyst til at støtte vores fantastiske projekt, og minsandten om der ikke var nogle, der sprang på. Vi har derfor haft den udsøgte fornøjelse at tage på shoppetur i Friluftsland med alt betalt af STA travel. Mange tak! Fantastisk følelse, og vi begyndte straks at spekulere i, hvordan man kan sponsorere flere ting i ens liv.

Når selv pandelampen – og noget så mærkværdigt som en plastik-dingenot til at sætte i loftet, så man kan fastmontere ens myggenet, de steder, hvor der ikke er en krog – er på plads, så skulle man jo tro, at alt kørte på skinner. Der er bare lige den der detalje med, at man skal bruge kameraudstyr for at optage en film…

Vi var ellers ude i god tid, da vi et par dage efter seminaret i Vejle, gik i gang med at undersøge mulighederne og blandt andet tog på besøg på Århus Filmværksted. Her var de positive omkring vores idé og forblændet af den positive stemning, følte vi os, måske en kende naivt, ret sikre på at kunne låne udstyr og lod så ellers ansøgningen dernede gå sin slagne gang gennem systemet. Det skulle dog vise sig at tage noget længere tid end forventet, og først i sidste uge blev vi derfor kaldt ind til en pitching-seance, hvor vi skulle berette om vores filmidé. I går modtog vi så svar fra filmværkstedet, der stadig ikke kunne garantere os udstyr, men gerne ville hjælpe i form af konsulentstøtte for at gøre vores film endnu bedre – og derefter diskutere udstyr.

Vi begyndte derfor at føle, at grebet strammede sig lidt om os. Aftalen med Tri er på plads. Sponsorerne har allerede lagt penge i filmen – mod at få et fint lille logo i slutningen af filmen. Ambitionerne havde fået frit løb med et fantastisk filmprojekt. En uge til afgang og så stod vi over for en film optaget på et hjemmevideokamera.

I går aftes fik vi så en håndsrækning fra en ven på Aalborg Universitet, der sandsynligvis kan fikse udstyr af både den ene og anden art. Så nu krydser vi fingre for, at udstyret, som det sidste punkt på vores tjek-liste, også er ved at være på plads.

Skriv en kommentar

*