Hjemme igen

Det er efterhånden længe siden, vi har blogget, og der er sket rigtig meget i mellemtiden! Vi er hjemme i Danmark og har været i gang med produktionen af vores film i ca tre uger. Vi har fået lov til at benytte redigeringslokalerne på RUC, hvilket vi har været rigtig glade for; der er masser af plads, ro og gode redigeringsfaciliteter.

 

 

Før vi gik i gang med at redigere, var vi ærligt talt lidt bange for, om vi overhovedet havde fået de klip, vi gerne ville have. Vi havde filmet tre dage i Behenjy, og den sidste dag var ret overvældende. Selvom vi havde sat os godt ind i famadihana-ritualet hjemmefra, var det bare mærkeligt at se det hele udspille sig for øjnene af en. Der blev danset med ligpakker, drukket en masse sprut og spillet højt musik. Sidst på dagen var vi pænt udmattede, en smule chokerede og møgbeskidte. Folk dansede hele dagen udenfor med jorden som underlag, og det hvirvlede op og satte sig i udstyr og øjenvipper og alle mulige andre kropsdele. Derfor havde vi også behov for at lægge projektet lidt væk fra os og lige bearbejde indtrykkene. Da vi så skulle smøge ærmerne op og begynde på postproduktion, var det en smule nervepirrende, for hvad var det egentlig lige, vi havde filmet? Heldigvis opdagede vi ret hurtigt, at vi havde en del brugbare optagelser, som vi bare havde ‘glemt’ lidt.

På nuværende tidspunkt arbejder Pernille og jeg på sidste del af filmen og skal bruge de kommende dage på finpudsning af især lyden, som har udfordret os lidt.

 

Skriv en kommentar

*