Mød vores hovedperson: Phallin

Skaterne i shoppe

I Phnom Penh eksisterer der to skateshops, hvoraf den ene er ”The Skateshop Phnom Penh”, som er ejet af den Australske Sam. Omkring skateshoppen er der et blomstrende skatemiljø, da der ikke er offentlige skateparker i Phnom Penh. De unge hænger ud i shoppen, ser imponerede på skatevideoerne på fladskærmen og kaster drømmende blikke mod de splinter nye skateboards i udstillingen, inden de triller over i Wat Botum Park for at øve sig på deres næste trick. Ofte stiller Sam og shoppen en klassisk rail eller en rail box ud på de flad fliser i parken, så de modige skateboardere kan prøve kræfter med slides eller grinds. Skateboardere er kreative, så når skateshoppen ikke stiller udstyr til rådighed, skiftes skaterne til at undvære deres boards, for at skabe en mur af skateboards, således at de resterende skatere kan træne deres olly’s over en udfordring.

Skaterne
Skaterne
Skateboard
Skateboard

Phallin

Sam kender de fleste af de skatere som kommer i shoppen, og fortalte os at en af de få piger som hænger ud i shoppen var interesseret i at møde os. Lørdag den 16. Juli mødtes vi for første gang med Phallin – en smilende og engageret pige. Sam stillede shoppen til rådighed, så vi kunne gennemføre et interview med Phallin, og allerede her var kemien mellem os og hende virkelig god. Phallin var lige så interesseret i projektet, som vi var i hende og hendes kontroversielle livsstil.

Vores hovedperson Phallin
Vores hovedperson Phallin
Vores hovedperson Phallin
Vores hovedperson Phallin

En del af gruppen
Efterfølgende hang vi ud med Phallin i parken, og fandt hurtigt ud af, at hun er en fremragende skater og bedre end størstedelen af drengene. Phallin har en stor vennegruppe i skatemiljøet og introducerede os hurtigt for slænget. Jo mere tid vi brugte i parken, desto mere blev vi også accepteret af de andre skatere.

Over and Out
//Pernille & Cathrine

Skriv en kommentar

*