På vej hjem – heldigvis med en film i kassen

Vi sidder i Delhis lufthavn og venter på flyveren hjem. Siden sidst, vi skrev på bloggen, er det hele gået meget hurtigt, og vi har haft lange, hektiske arbejdsdage. Men krisen gik over, og det hele løste sig.

 

Det startede med, at det viste sig, at vores hovedpersoner slet ikke havde forladt Love Commandos lejligheden. Det var en stor lettelse, for vi var nok blevet tvunget til at starte helt forfra, hvis vi ikke havde kunnet arbejde videre med dem.

 

De n næste gode ting, der skete, var, at Cecilie viste sig ikke at have denguefeber, som vi ellers havde frygtet. Det var en infektion i maven, som tager en del kortere tid at komme sig over. Derfor kunne vi fortsætte arbejdet – med vores hovedpersoner – efter få dage.

 

Men vi stødte på andre udfordringer. Vi nåede hurtigt til det punkt, hvor vi ikke længere havde brug for at skyde i Love Commandos’ lejlighed, men derimod havde hårdt brug for at filme vores hovedpersoner uden for lejligheden. En stor del af den historie, som filmen skal fortælle, foregår uden for lejligheden, og det ville have været ærgerligt, hvis vi ikke kunne følge med i billeder.  Det var bare ikke nemt at få lov at tage parret med ud i byen. Love Commandos mente nemlig ikke, at vi burde filme dem uden for lejligheden. De kan i det hele taget godt lide at have kontrol med de folk, som de hjælper: hvor de er, hvem de er sammen med osv. Til dels kan det forklares med, at organisationen kan hjælpe med at bidrage til parrenes sikkerhed, men samtidig virker det også som strenge forældre, som ikke vil lade deres børn tage deres egne beslutninger.

 

Parrets situation er på nuværende tidspunkt blevet rimelig god, og vi vurderede sammen med dem, at det ikke ville udgøre nogen risiko for dem at optage i Delhis gader og stræder. De havde alligevel tænkt sig at rejse fra Love Commandos, så det var bare et spørgsmål om at møde dem, uden at organisationen blandede sig i det. Det tog mange forsøg – vi lagde mange planer, som gik i vasken. Men til sidst lykkedes det at møde dem uden for lejligheden. Vi brugte et par dage med dem rundt omkring i Delhi, og fik filmet nogle (tror vi) fine ting. Vi glæder os til at klippe alle bidderne sammen!

Skriv en kommentar

*