Op på heste igen

Vi kan ikke vente på tilladelse fra myndighederne, og har nu en aftale med en producer, som vil komme med os ud på optagelse. Han er dyr, men vil kunne skaffe os det nødvendige tidsinterval til at få vores optagelser i hus.

Derfor er vi nu i gang med at planlægge en maraton-døgn, hvor vi vil kunne få alle essentielle optagelser hjem. Alt skal flaske sig, men det kommer det forhåbentligt til. Vi håber desuden, at godkendelsen kommer på et tidspunkt, så det vil være muligt for os at få alle ekstra optagelser i kassen i slutningen af vores tid i Kairo.

Derudover er vi begyndt at filme om natten. Selv om det er blevet frarådet, kan vi ikke forvente, at alle optagelser kommer hjem på samme dag, så klædt ud som ærke-turister er vi begyndt at optage vores mere uskyldige klip af byen i ly af natten. Idet vi spicer optagelserne op med turist-shots af Frederik, har vi også en back-up-historie, hvis politiet hiver fat i os.

Det er utroligt forløsende at komme til at arbejde efter en række dage, hvor man har følt sig bundet på mund og hånd. Og hellere hønsetyve end spejderdrenge.

På vores første optagenat blev vi som besatte af Kairos neonfarvede lys, der i anledning af ramadanen er allestedsværende. Det kommer formentlig til at blive et gennemgående billedligt tema for filmen.

Skriv en kommentar

*