Taxi taxi

Monsunen ligger over os, så nu er der tid til blogindlæg. Det er heldigvis første dag, hvor vi har været nødt til at ændre planer – på grund af regnen vel og mærke. For ja, ændre planer det er vi nødt til at være klar på hele tiden. Ting tager tid og tålmodigheden bliver afprøvet. Hvis det var i DK, så var tålmodigheden højst sandsynligt blevet brændt op. Men så er det jo bare godt, at vi er her i Nepal, hvor indstillingen er en anden.

 

Udover monsunregn så går dagene sin gang med fuld knald på. Hvis det var i DK filmen blev lavet, så var de 50.000 kr. blevet brugt på taxi-kørsel for næppe kommer vi til at køre så meget i taxi igen, som vi gør hernede.

 

Et eksempel på taxa-prisindekset. To raske, danske drenge (os..), slår en handel af med en lokal taxachauffør. Han står til rådighed for de to fyre i 12 timer. Pris; hvad der svarer til 200 danske kroner. Billigt!- Og ikke mindst godt forhandlet tænker de to drenge, der har betalt over det dobbelte af normalprisen.

 

Dagen i går startede sløvt med nogle pukler på vejen og genovervejelser, men virkeligheden er nu dejlig. For netop som vi tænker det er en sløv dag, dukker der uventede og spændende ting op, som bare skriger efter vores kameraer.

 

Vi er ude af en sti, som vi ikke har været på før. Selvfølgelig også på indhold, da turen til Nepal er ny for os begge, men den nye sti handler mindst lige så meget om form og indhold på filmsiden. Det bliver spændende at se produktet og ikke mindst se, hvad andre tænker om det.

 

En uge er tilbragt i landet. Første to dage på rundtur og til møder. Manus blev lavet. Taxi. Filme. Taxi. Filme. Dahlbat (nationalret). Filme. Gå. Filme. Momo tibetansk ret..). Taxi. Filme. Taxi. Nu sidder vi her på værelset og redigerer, venter, skriver og snart skal vi med en ny taxi, som forsøger at tage så meget overpris som muligt.

 

Skriv en kommentar

*