Til Catwalk i Københavns Zoo

IMG_0377

Så. Nu er det efterhånden en del tid siden, vi har givet lyd fra os her på bloggen. Siden sidst har Josefine og vores klipper Ania tilbragt en del timer bag tilskoddede ruder i selskab med al vores filmmateriale fra Indien. Det tager noget knofedt at få det hele til at spille, men vi nærmer os efterhånden et resultat, vi selv mener, vi kan være ret stolte af.

Som bekendt lykkedes det os aldrig at finde tigrene i Sundarbans – i hvert fald ikke de vilde af slagsen. Vi har derfor, omend lidt frækt, tilladt os at spørge Københavns Zoo om lov til at låne deres tigre. Vi fik et ja, og her til morgen drog Exner og Natorp dermed ud på nye eventyr – i det ellers kendte København, udrustet med et solidt teleobjektiv. Og vi kan love jer for at junglegudinderne var med os. Sikke fotogene de kattedyr var! Først en… to… så tre store tigerdyr stillede op til fotoshoot på stribe. De svømmede lidt, strakte sig, klatrede, sloges og brølede. Sikke en catwalk! Wow. (Alt imens Natorp stod og viftede med en lille gren foran kameraet for at imitere mangrovejungle.)

Vi må bøje os i støvet og erkende, at vi nok ikke er de rigtige ”tigerpiger” – vi har mødt vores overmænd eller –kvinder. Vi har også lovet at informere om, at de Amurtigre, vi har fået lov til at filme i Københavns Zoo, desværre ikke lever i det nordøstlige Indien men derimod har hjemme i Østrusland. Vi tager al ansvar for dette.

Så er der bare tilbage at sige, at vi glæder os til at komme det sidste arbejde igennem. Om lidt overlader vi filmen til vores lyddesigner og colorgrader, og så er der ikke længe til, vi når i mål. Forhåbentlig.

Skriv en kommentar

*