Trin for trin er vi nu tæt på Tri

To store øl og to gange aftensmad. Samlet sum: 40 kr. Velkommen til Vietnam!

Den sidste uge inden afgang gik ufatteligt stærkt; ikke mindst pga udstyrs-spekulationer (og en mindre vigtig detalje i form af en eksamen). Men fredag fik vi endelig udstyret i hånden med en stor tak til Thomas Thorleif Busk og Per Mouritzen fra Aalborg Universitet. Det er super fint, kompakt og rejsevenligt – og vi har både kamera, mikrofon, mikroport (hvor man kan sætte en lille mikrofon i trøjen på en person, der så kan løbe frit rundt omkring.. ) stativ, et hav af ledninger og sågar et ekstra, lille kamera, hvis det store skulle svigte. Med hjælp fra Gouda fik vi forsikret udstyret for alverdens ulykker, vild trafik og regn – og os selv; for det samme.

 

Tirsdag stod vi så endelig klar i Københavns lufthavn. Vi var lidt bekymrede, da vi gik gennem security med en taske, der var ved at sprænges af udstyr og ledninger. Det lignede også en vild bombe på deres scanne-billede, men efter en kort snak med security-manden, der også viste sig at have en passion for at filme, kom vi uden problemer videre.

 

Vi havde valgt en lidt kringlet vej til Vietnam, men hvad gør man ikke for at holde omkostningerne nede, så fire flyture og et døgn senere stod vi endelig i lufthavnen i Ho Chi Minh City. Trætte og varme, men glade.

Det sidste halvanden døgn er gået med at udforske lokalområdet, udforske de lokale skikke; nuddelsuppe til morgenmad, nyde godt af de lokale priser, vænne os til varmen – og fugtigheden og ikke mindst øve os med kameraet og forberede os til den store film-mission.

I morgen er der afgang til Chau Doc, som ligger cirka otte timers kørsel herfra, helt op ad Cambodias grænse. Vi bliver hentet af vores søde guide Mr. Phu kl. 8. Han har sørget for at arrangere bil, hotel tæt på Tri og “moto-bike” ud til ham (over monkey bridge?), og vi glæder os meget til at møde ham efter at have skrevet frem og tilbage så længe. Og ikke mindst til endelig at møde Tri!

I mellemtiden hygger vi med at lave bag om filmen optagelser på værelset…

 

Skriv en kommentar

*