Turen går til Kirgisistan

Vi rejser i morgen og er helt vildt spændte på at komme af sted. Vi er efterhånden nået grænsen for, hvor meget vi kan blive ved med at forberede os hjemmefra. Nu glæder vi os bare til at komme af sted og kaste os ud i det.

Den sidste fase af vores forberedelse har været lidt op ad bakke. Det har været svært at acceptere at vores omverden ikke altid prioriterer filmen lige så højt som vi gør det. Vi har derfor brugt ret meget tid på at skrive mails og vente på svar. Skrive opfølgende mails og vente på svar.

I søndags besøgte vi Falkonergaarden i Fredensborg. Vi havde fået lov til at komme derop med alt vores udstyr for at øve os lidt på, hvordan vi bedst muligt får filmet de her kongeørne. For hvordan er det nu lige sådan en ørn bevæger sig, og er det overhovedet muligt at følge den med kameraet når den flyver?

Foto: Falkonergaarden.dk (Russisk steppeørn)

Vi fik nogle ret fede optagelser i kassen, og blev mere fortrolige med udstyret. Men frem for alt gik det op for os hvor store de her rovfugle, som vi skal ned og filme, egentlig er. En kongeørn kan have kløer, der er over 10 centimeter lange.

De sidste par dage har været hektiske. Vi havde lige nogle bacheloropgaver, der skulle afleveres, noget flyskræk som skulle overvindes, en lejlighed der skulle flyttes ud fra og en kæreste der skulle kysses farvel på.

Men nu er vi så godt som klar, og hold da op hvor vi glæder os!

Skriv en kommentar

*